Exclusieve kookdemostraties

Gepubliceerd op 12 februari 2024

24 februari jl. beleefden we de ultieme Miele ervaring bij Wood Creations in Hoek van Holland.
Als trotse Miele partner nodigden wij u uit voor een dag vol culinaire ontdekkingen. We lieten ons inspireren en informeren over de grenzeloze mogelijkheden van Miele apparatuur tijdens onze exclusieve kookdemonstraties, verzorgd door een ervaren Miele chef-kok.

Tijdens een kookdemonstratie nemen wij u mee op een smaakvolle reis, waarbij de chef-kok het verschil laat proeven tussen traditioneel koken op een kookplaat en het bereiden in een stoomoven. Onze showroom is voorzien van een compleet ingerichte keuken met het nieuwste assortiment Miele inbouwapparatuur. Dit is dé plek waar expertise en innovatie samenkomen. 

Maurice Robers van Wood Creations benadrukt het belang van persoonlijk advies: ‘Wij hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat. Daarom nodigen wij consumenten uit om de Miele kookdemonstratie te ervaren in onze showroom’.
Bij Wood Creations draait het niet alleen om keukens, maar om de totaalbeleving. Wood Creations ontwerpt, maakt en installeert complete interieurs voor woonhuizen en bedrijven. Wij delen al jaren de passie voor vakmanschap. Voor wat echt, mooi en goed is van zitmeubilair tot verlichting.

Wilt u graag weten wanneer de kok weer aanwezig is?
Stuur ons dan een bericht via het contact formulier zodat wij u op de hoogte kunnen stellen van de volgende data.

 

 

Komt u liever op een ander moment sfeer proeven?
Wij heten u elke dag van harte welkom bij Wood Creations - waar passie voor keukens en culinaire ontdekkingen samenkomen. 
Loop binnen op Zekkenstraat 78 in Hoek van Holland.